Anabole Steroïden Bijwerkingen

Anabole Steroïden Bijwerkingen

Dus of ze schadelijk zijn en ernstig als ze bijwerkingen hebben? Kunnen de kosten van een leven? Of is het mogelijk om veroorloven om te genieten van de drugs en daardoor rustig en gemakkelijk opbouwen van spiermassa? Dergelijke vragen ontstaan vaak. Dus nu proberen we ze te begrijpen.

Wat is het gebruik van anabole steroïden

Anabole steroïden zijn middelen die worden synthetische kopie van het hormoon testosteron. Ze helpen om spieren op te bouwen, maakt je sterker en sterker. Om deze reden is het gebruik van anabole steroïden was wijdverspreid in de bodybuilders.

Opgemerkt moet worden dat in eerste instantie, steroïden werden uitgevonden voor de behandeling. Ze gebruikt en gebruikt voor een snellere genezing van het bot in fracturen, voor het vergroten van de body mass dystrofie, Algemene verzwakking van het lichaam en in de andere gevallen. Effect spieren op te bouwen, zoals niet alleen de artsen, maar ook de bodybuilders die steroiden bijwerkingen om zijn lichaam elke gram. En een deel van ons dagelijks leven op steroïden.

Als U ooit las de aantekeningen bij de drug, zelfs hetzelfde “Citramon”, en dan te weten over de “side-actie”. Niet zonder meeste van deze acties en steroïden. Natuurlijk, velen zeggen dat als lang om de drug te nemen, het zal niet van invloed zijn op de werking van het lichaam. Maar de spieren bij het gebruik van anabole steroïden beginnen te groeien, toch? Het betekent dat het lichaam reageert op hen. Daarom, in de toekomst, hij zal hebben om te vergeten of niet hebben ze als een Aanvulling op de spieren, en als een geneesmiddel. En dit is geen grap.

Wat is de impact op de menselijke

Dat Je wist precies wat te verwachten van het gebruik van anabole steroïden, net herziening van het materiaal hieronder gepresenteerd.

1. De afname van testosteron. Als U start met het innemen van kunstmatige testosteron, Uw endocriene systeem geeft een signaal aan het lichaam dat het lichaam dit hormoon te veel. Het is niet langer geproduceerd wordt, en U gehesen aan de eeuwige naald. Natuurlijk, testosteron kan worden hersteld, maar het is erg lang en ingewikkeld proces.

2. Gynaecomastie. Deze stijging in borstkanker. Borst mannen zijn niet “swingen” en droops. Ook deze ziekte is goed te behandelen, maar in sommige gevallen pillen zijn niet genoeg, je moet een operatie.

3. Schade aan de lever. Als U, om zo te spreken, een zwakke lever, dan is de anabole steroïden is het beter om niet te denken. Ze zijn heel negatieve invloed hebben op dit lichaam, met name drugs, in tabletten. Vernietiging gebeurt snel, en het herstel van het lichaam volledig uiterst moeilijk, zo niet onmogelijk.

4. Depressie en depressie. Bij het nemen van steroïden is verslavend. Dat is, raakt het lichaam gewend aan de inname van het hormoon en stopt met werken. Als u het medicijn voor een tijdje en vervolgens abrupt te stoppen met te doen, zal U merken dat er minder actief. De massa zal ophouden te groeien en kan zelfs beginnen te dalen, hormonen zal gemist worden, wat resulteert in een depressie, wat kan leiden tot depressie en andere zenuwaandoeningen.

5. Acne (acne puistjes). Als ze het nemen van steroïden hebben vaak puistjes op het gezicht en lichaam, vooral bij mannen. Het feit dat de huid begint te scheiden meer vet zuren, die leidt tot dergelijke huidaandoeningen.

6. Virilization. Het is een side-effect van steroïden geldt voor meisjes die werkzaam zijn in bodybuilding en het gebruik van anabole steroïden. Virilization is de verschijning van de vrouwelijke secundaire geslachtskenmerken mannen. Bijvoorbeeld, beginnen te groeien haren op het gezicht en lichaam, acne verschijnt, is de stem grof. In sommige gevallen kan zelfs beginnen met het ontwikkelen van mannelijke geslachtsorganen. Dus, lieve vrouwen, heel voorzichtig zijn met steroïden.

7. Stoppen met de groei. Tot 25 jaar te steroïden nemen onveilig zijn, zoals het organisme groeit, vormden al haar systemen. De verstoring van dit proces kan leiden tot verminderde of impotentie op een vroege leeftijd.

Daarnaast medicijnen zijn andere bijwerkingen:

verhogen van het niveau van cholesterol;

verhoging van de bloeddruk;

de slechte werking van de schildklier;

krampen;

hoofdpijn;

afname in seksueel verlangen.

En nu, na het lezen van het artikel, na te denken over of Je nodig hebt om te steroïden nemen? Hun schade is bewezen wetenschap, en als er geen indicatie voor het gebruik van of aanbeveling van een arts, het beste is gewoon om te beginnen met gezonder eten, naar de sportschool gaan en te groeien van spieren op een natuurlijke wijze.

Het gebruik van steroïden, garandeer Je jezelf van een mooi lichaam, maar gezondheid problemen zullen ontstaan in de nabije toekomst. Natuurlijk, alles kan genezen worden. Maar dan is er een legitieme vraag. En is het de moeite waard? Of om te drinken van de pillen voor twee weken, dan om de 25 jaar voor de behandeling van impotentie of het herstellen van de losse lever? Ik denk dat het antwoord ligt voor de hand.

Share this post


X