Beste Steroïden Voor Spiergroei

Beste Steroïden Voor Spiergroei

Vandaag zullen we ingaan op het onderwerp steroïden voor de spiermassa. In eerste instantie wil ik zeggen dat het artikel is puur informatief, waarschuwend in de natuur en niet alleen slikken op de bergen van steroïden want het is zeker schadelijk voor de gezondheid. Maar gezien het feit dat de blog sporten onderwerpen, en het onderwerp van steroïden in de sport is zeer dringende kan niet voorbijgaan aan de materiële kant. Het artikel behandelt de meest effectieve steroïden die zal helpen om te bouwen tot een grote hoeveelheid spiermassa in een korte periode van tijd. Dit artikel zal interessant zijn voor de beginnende en ervaren chemici, maar ook voor mensen die veel wil leren.

Anabole steroïden apotheek medicijnen gebruikt voor de toename van spiermassa en kracht, en worden geïmplementeerd strikt volgens de recepten in de drogist. Door de chemische structuur, maar ze zijn derivaten van testosteron is het mannelijk geslachtshormoon. Het belangrijkste effect van steroïden is dat ze helpen bij het versnellen van de synthese van eiwitten in cellen en geven het lichaam een kunstmatige dosis van testosteron, dat is de groei van de spiermassa.

Echter, anabole steroïden wijzigen hormonen, die als het onjuist gebruikt wordt, schade en bijwerkingen voor het lichaam. Naast het anabole effect van steroïden hebben androgene werking, dat zal ik u vertellen.

In de loop van steroïden, spiermassa toeneemt, dit is te wijten aan de extra kunstmatige testosteron, waardoor het lichaam binnenkomt. Maar velen hebben de androgene activiteit die de productie van de productie van vrouwelijke geslachtshormonen, waardoor gynaecomastie, die zich manifesteert als gezwollen tepels, vaak ook is er sprake van saliceti water. Maar dit alles kan vermeden worden met het juiste gebruik van steroïden, tijdig FCT, en analyse.

Soorten steroïden

Na die we hebben besproken, wordt een Algemene beschrijving van steroïden, ik zou u graag vertellen over een van de meest populaire steroïden die worden gebruikt in de GOS-landen.

1. Methandrostenolone is ook de naam van danabol. U hebt zeker gezien zijn roze vierkante tabletten, dus is Methandrostenolone. Zijn nemen op de training voor een snelle spieropbouw. Het gaat goed met injecteerbare steroïden, die vaak gebruikt wordt in de loop van 8-12 week duur. Onder de bijwerkingen staat acne, saliceti water heeft een relatief gemiddelde niveau van terugdraaien.

Maar om het minimaliseren van de schade aan het lichaam moet nemen clomid of tamoxifen voor PCT – medicijnen die neutraliseren de transformatie van de mannelijke geslachtshormonen bij vrouwen.

2. Turinabol. Orale steroïden (tabletten), die ideaal is voor beginners. In tegenstelling tot danabol hiermee kunt u het opbouwen van vetvrije spiermassa. Het enige negatieve is beschouwd als een hogere prijs in vergelijking met dezelfde Methandrostenolone. Dit steroïde is een van de veiligste. De optimale duur van de cursus turinabol 5-7 weken. Advies en informatie over kunt u vinden op de website.

3. DECA Durabolin. Injecteerbare anabole steroïde die wordt gebruikt in combinatie met een air van testosteron. Ook een goede optie natuurlijk DECA+Methandrostenolone. Voor de liefhebbers van de optimale dosering van het dek in een week met 300-400mg. Als u meer dan de dosering kan een aantal ongewenste neveneffecten. In het Algemeen, deze steroïden geeft een goede boost spiermassa, verbeteren van kracht, en biedt ook een goede pomp.

4. Testosteron propionaat beste ester van de testosteron. Dit anabole gebruikt door vele professionals en Amateurs in verschillende sporten. In de samenstelling biedt een goede winst in spiermassa, kracht en uithoudingsvermogen vergroten. Testosteron propionaat kunt u niet alleen de spieren, maar draagt ook bij aan de uitstraling van het terrein. Cursus van testosteron propionaat kan gebruikt worden, zowel solo als in samenwerking met anderen als dat een beter resultaat zullen geven. De optimale dosering van 100-200mg om de 2-3 dagen. De gegevens op de website farmacologie.

Bij overmatige doses kunnen verschijnen saliceti, gynaecomastie, echter, met het juiste gebruik van propionaat is bijna volledig veilig. Om oestrogeen te blokkeren is het aan te raden om anastrazole – je kan het kopen bij de apotheek.

5. Sustanon. Samengesteld uit lange (langdurige inname) en korte esters van testosteron. Sustanon is genomen in gewichtheffen en martial arts, het belangrijkste doel is de winst van spiermassa en kracht. Als u wilt om maximale resultaten te bereiken, is het mogelijk om het te gebruiken met DECA optioneel toevoegen Methandrostenolone of turinabol. Bijwerkingen kunnen alleen worden weergegeven als u meer dan de dosering of bij niet-steriele spuiten. Na de cursus moet u nemen anastrazole. Meer informatie over het gebruik en de fijne kneepjes u prompt professionals over de farmacologie.

6. Trenbolone enanthate. U hebt waarschijnlijk gehoord van het gezegde roid rage? Alleen deze steroïden en geeft deze agressie. In zijn chemische samenstelling is het hoger dan propionate meerdere malen. Met betrekking tot het voordeel van deze steroïden helpt bij het opbouwen van spiermassa, het stimuleren van de macht, maar de negativiteit kan worden toegeschreven aan overmatige vozbuzhdennost, agressie. Ook hij, net als andere sprekers cortisol onderdrukt de stress hormoon.

De optimale dosering van trenbolon – 200-400mg per week, voor de meer ervaren is, kunt u 500-1000mg. Voor het minimaliseren van de mislukking na een cursus is het raadzaam dat de juiste PBC. Kopen clomid en gebruik het volgens de instructies.

Waar u op moet letten

1. Hand over analyses. Voor en na de cursus, moet u slagen voor de tests, waardoor u in staat om uw gezondheid.
2. Vraag om hulp te ervaren. Voor aanvang van de cursus is het aanbevolen om te overleggen met de bekende bodybuilder of een trainer die de kennis heeft. Om te gaan met hun eigen geneesmiddelen wordt niet aanbevolen.
3. Alleen steriele injecties met schone handen. Dit is noodzakelijk om te voorkomen dat een eventuele besmetting.
4. Vergeet nooit PCT. Na een cursus therapie kan neutraliseren het schadelijk voor het lichaam, onderdrukt de vrouwelijke hormonen, vermindert het terugdraaien.
5. Vergeet niet dat de kracht, gezondheid en schoonheid op hetzelfde moment kan alleen natuurlijke de sport.

Dit artikel kwam tot een einde, leerde je over de meest populaire steroïden doseringen, ik deelde waardevolle informatie die zeker zal u helpen, zorg ervoor dat u check out de video die ik heb bijgevoegd. Als je graag het artikel dat u kunt delen met je vrienden op de sociale netwerken. Dank u voor uw aandacht.

Share this post


X