Bodybuilding

Bodybuilding

Bodybuilding – is niet alleen een hersenloze gewichtheffen, is hetAllereerst het gehele systeem bestaat uit de zogenaamde onderdelen, waaronder de bevoegde oefening, goede voeding, voldoende tijd voor spierherstel, diverse trainingsprogramma’s, sportvoeding etc. etc.

Daarom, om te begrijpen hoe te zwaaien, moet je op zijn minst kort, om kennis te maken met elk van de bovenstaande items. Dit is in feite, zullen we omgaan met in dit artikel.

2

Eerst theorie, dan oefenen!


Het is belangrijk, allereerst om kennis te maken met de structuur van het menselijk lichaam. Vooral met de manier waarop geregeld bewegingsapparaat. Het is noodzakelijk om te begrijpen hoe bepaalde spieren worden genoemd, zijn verantwoordelijk voor wat, wat bevestigd dat bewegingsbereik enzovoort.

Dergelijke kennis zal zeer nuttig zijn voor u in de toekomst, zullen ze helpen om bepaalde opleidingen te maken, evenals letsel te voorkomen.

Een zeer goede bron van deze kennis zal het boek “Anatomie van krachttraining“, downloaden of bekijken zijn dat je kunt hier .

Gebruik ook en andere literatuur, proberen om meer over bodybuilding leren voordat u begint met hen te betrekken. Niet luisteren naar het advies van andere bodybuilders, waarvan de resultaten zijn verre van ideaal, het is een zeer slechte bron van informatie, met name voor nieuwkomers.

Het krijgen van lessen


Na het ging over de theorie en leren een aantal basisprincipes van bodybuilding kan direct naar de werkgelegenheid. Aangekomen bij de sportschool, probeer dan de maximale om te overleggen met de lokale bus. Vraag wat geeft dit of dat de oefening en hoe u een of andere trainer te gebruiken.

Ervaren atleten (zoals zal worden gezien in een keer), aarzel dan niet om te vragen hoe ze zulke resultaten behaald, en vraag om advies. Dit zal een zeer nuttige en belangrijke informatie voor u, want het is al getest praktijk.

In de gymnastiek het gewenst is om te gaan met een partner, om elkaar te helpen bij het uitvoeren van verschillende oefeningen, namelijk afdekkingen en correcte toepassing van de techniek, omdat de oefening is veel beter van de fouten. Als de partner er niet is, dan maak je geen zorgen – u kunt vragen om hulp van iemand die er bij betrokken.

 

Hoe te bevoegde training swing


Over de kwestie van de juiste spiertraining, het bouwen van alfabetisering is van cruciaal belang. Desire te zwaaien – het is goed, maar het duurt te lang of vaak niet goed doe je niet.

Veel sporters in Nederland ten onrechte geloven dat als ze naar de sportschool gaan elke dag en breng er 3-4 uur van de tijd, zal het juist zijn en hen de beste resultaten zal opleveren. Maar zoals de praktijk ontbreekt een dergelijke atleten niet voor een lange tijd en niets anders, maar om overtraining en teleurstelling ze niet krijgen.

Na ontvangst van belastingen, moeten de spieren rusten en dus de beste optie is om 2-3 trainingen per week door te brengen, en de duur ervan moeten 1-1,5 uur, nou ja, een maximum van 2. Dit zal zorgen voor de beste resultaten en zal je beschermen tegen zulke dingen als overtraining.

Groeperen spieren in opleiding


Een belangrijke aanvulling op de bouw van de opleiding, zal de juiste groep van de spieren tijdens de training. Dit betekent dat elke training je swing, niet alle spieren in een keer en ze groeperen, zeggen twee. Voor een beter begrip, laten we eens kijken naar een voorbeeld.

  • Workout 1: swing biceps en borstspieren.
  • Workout 3: swing beenspieren en triceps.

Met deze groep, één training we minder dan de hoeveelheid spieren werken, maar met veel betere kwaliteit. En we besteden aan dit is slechts een uur en een half.

Er is een gedetailleerder motivering voor dergelijke spiergroepen, maar te beschrijven, is het noodzakelijk om een apart artikel wijden. Maar zolang je het niet nodig hebt, in het proces van de opleiding, en u zult begrijpen waarom het belangrijk is om de spieren groep.

Geef je spieren voldoende tijd om te herstellen


2

Spieren groeien niet tijdens het sporten, en tijdens de vakantie! Het moet elke bodybuilder begrijpen. Tijdens de training, we bloot alleen onze spieren stress en geven een soort van “push” voor verdere groei, niet meer.

Diezelfde spiergroei gebeurt na een training, tijdens de feestdagen. Dit wordt vergemakkelijkt door goede voeding en voldoende slaap tijd, namelijk 8-9 uur per dag.

 

Te reconstrueren de spieren moet 48-72 uur. Dit betekent dat na de volgende training, de volgende stap moet zijn na dit tijdstip, niet eerder.

Als je voelt dat je spieren nog steeds pijn of moe, is het beter om de reis de volgende dag uit te stellen naar de sportschool en geef uw spieren meer tijd om te herstellen.

De juiste voeding en sport-supplementen in Nederland


Hoe kan niet de praktijk, maar de resultaten zullen zeer slecht zonder de juiste voeding zijn. Daarom, als je bodybuilding beginnen, de juiste voeding voor je moet als verplicht om de regel uit te voeren zijn.

Het is erg belangrijk om je lichaam te voorzien van eiwitten, omdat ze “stroitelemi” spiervezels. Uitstekende eiwit leveranciers zijn eieren, vlees, vis en zuivelproducten zoals kaas, kwark, yoghurt, melk, enz.

Het is even belangrijk om het lichaam te voorzien van koolhydraten. Om de oefening uit te voeren, het lichaam heeft energie nodig, en koolhydraten maar wie zijn de “brandstof” voor ons lichaam.

Vetten zijn de ergste vijanden van bodybuilders, daarom is het raadzaam om te proberen te elimineren uit je dieet. Echter, dit soort vetten zoals visolie of vet in pinda, olijf of zonnebloemolie worden gebruikt ten behoeve van zelfs een bodybuilder.

Men moet niet vergeten over sportvoeding, met name het gebruik van eiwitten. Voor degenen die niet weten wat het is en waarom je moet raden u aan het artikel, “lees Wat is sportvoeding? “.

Volg een specifiek trainingsprogramma!


In bodybuilding, zijn er een groot aantal opleidingen, die elk een specifiek doel. Dit kan een zijn trainingsprogramma op het gewicht , het programma op het reliëf , trainingsprogramma voor beginners , het programma voor de vetverbranding en ga zo maar door.

Beslis over het doel en vraag de coach voor u om het programma te maken, en dan verwijzen naar het in hun lessen. U kunt ook opleidingen in boeken te vinden over bodybuilding, of op het internet .

3

Conclusie


Dat een dergelijk advies zou moeten worden gebruikt om de juiste swing. Dit is echter niet alles. Deze vraag is onmogelijk te beschrijven in een artikel of zelfs een boek!

Dus lees meer artikelen, die elk vind je voor jezelf iets nieuws en nuttig. Dit zal helpen om het antwoord op de vraag hoe om te swingen vollediger te onthullen. Het belangrijkste ding – het verlangen en inzet voor de doelstellingen en de prachtige opgeblazen lichaam is niet lang te wachten!

Stuur uw vragen en meningen over deze plek in de reacties op dit bericht.

Wij adviseren dat u zich abonneren op de site en krijg je naar de post nieuwe artikelen, alsmede artikelen zijn alleen beschikbaar voor abonnees van de site.

Share this post


X