Hardlopen voor vet verlies. Hoeveel calorieën verbrand jogging

Hardlopen voor vet verlies. Hoeveel calorieën verbrand jogging

Vet – een verplichte component van een organisme. Hij is in het lichaam van elke persoon, maar een overmaat van de negatieve impact op de gezondheid. Lijden en esthetiek: zien er lelijk uit plooien van vet, mensen dwingen te doen van uw favoriete outfits.En als de mensen nemen het min of meer rustig, de vrouw kritisch rekening houden met de figuur in de spiegel en zucht: “All Tomorrow zitten op een dieet …”

Echter, slechts een verandering in de voeding is niet genoeg. Het is noodzakelijk om het dieet aan te vullen uit te oefenen om het lichaam “warm up” ongewenste vetophopingen splitsen. Een van de meest effectieve manieren om vet te verbranden is om te draaien.

1

Als kind, ieder van ons speelden tikkertje, verstoppertje en andere outdoor games. Maar wat te zeggen, zelfs de gebruikelijke lopen rond de werf is een groot genoegen. Met de leeftijd, mensen lopen gewoon minder vaak, misschien al spelen met hun kinderen of zijn bang om de bus of de trein missen. Maar dit kan niet worden aangeduid als een vet-running. Om calorieën te verbranden, moet lopen systematisch gemeten, attent zijn. Regelmatige lichaamsbeweging zal niet alleen helpen zich te ontdoen van ongewenst vet, maar altijd op onze tenen.

Kleding en schoenen voor joggen in Nederland

Atletiek iedereen kan, want in de aanloop geen sportmateriaal en speciale vorm nodig hebben. Het belangrijkste is dat de kleding niet worden geketend beweging en absorbeert vocht. Te lopen is niet geschikt kunststof, is het beter om te verblijven op de katoenen stof.

 

De gedachte van het runnen van sessies kan op elk moment van het jaar, wat betekent dat je nodig hebt om na te denken over de outfit voor elk seizoen komen.

Beschouw de functies kleren voor het uitvoeren voor de verschillende seizoenen en weersomstandigheden:

 

  • Zomer . Universele versie: katoenen T-shirt en korte broek. een T-shirt – Als het erg warm, kan ze een halter top, en een man te dragen. Vergeet niet over de hoofddoek, want je zonnesteek kunt krijgen. Baseball kunnen verdwijnen tijdens intensief hardlopen, maar de bandana of sjaal – de meeste het.
  • Autumn . Het is tijd dat je nodig hebt om te worden opgewarmd. Zelfs als de herfst warm genoeg jas voor hardlopen is essentieel om een sterke wind niet verkouden. Wilt u ook een lange broek. Op het lichaam en op katoen ondergoed. Bemoei je er niet, en een lichte strakke cap. Op een typische dag kan worden uitgevoerd in een trainingspak van zachte weefsels (zoals corduroy), en in regenachtig weer is het beste om een waterdichte plaschevka kiezen.
  • Winter . De tijd van het jaar voor extreme lopers. In de winter kun je niet veel uitgevoerd omdat er een risico chill keel. Zelfs voor een 30 minuten joggen goed moeten worden geïsoleerd. Ondergoed c / b linnen, dan warme trui met hoge kraag jas over de heupen. Isoleer en benen: kousen of panty’s, en over hen – gewatteerde broek. Sommige bedrijven produceren speciale overalls voor de wintersport.
  • Spring . Misleidende warm weer kan een wrede grap spelen. Zozeer “uitkleden” na de winter niet nodig. Suit voor het voorjaar loopt dezelfde als degene die de val gezet: ondergoed, jas, broek en muts.

123

 

Zoals voor schoenen, de ideale optie – sneakers. Geen schoenen, te weten loopschoenen op dikke zolen. In de winter, moeten ze worden opgewarmd; zomer kan ook eenvoudiger te beheren. Vergeet niet de sokken – is noodzakelijk voor de hygiëne.

 

Jogging om vet te verbranden in Nederland

Het maakt niet uit hoe eenvoudig lopen, zijn er een aantal functies die zal helpen om de meest productieve workout.

 • 1. Het beste beginnen lopen in de ochtend. Wanneer het lichaam net wakker, hij is klaar voor verschillende soorten stress. Daarnaast zal ochtend lopen de hele dag te helpen om op onze tenen.
 • 2. Studies hebben aangetoond dat het vet begint pas na 20 minuten van het lopen te verbranden, zodat ten minste 30-50 minuten moet worden uitgevoerd om goede resultaten te behalen.
 • 3. Afwisselend loopt met andere oefeningen om de gebruikelijke ademhalingsoefening diversifiëren. Hij liep een paar kilometer in een rustig tempo, u kunt stoppen en doe wat squats, zwaait met zijn armen en benen, romp wendingen. hervatten vervolgens weer te lopen. Manipulatie van het lichaam helpt om “dispergeren” vet en splitsen.
 • 4. Om vet te verbranden joggen intens zou moeten zijn, dus het zou goed zijn om een route met beklimmingen bergop te vinden. Niet minder nuttig en downs er een belasting op de kuitspieren, die ook overtollig vet.
 • 5. Regelmaat – de sleutel tot het versnellen van het behalen van resultaten. Het lichaam went aan de dagelijkse stress en na verloop van tijd begint te “voor te bereiden” voor de komende run. Spoedig zal het mogelijk zijn werking minder te verdelen omdat het lichaam gemakkelijker zal worden breken vet.

 

Als je de inname van koolhydraten te beperken, wordt vet efficiënter verbrand tijdens de training. Te lopen hebben energie nodig, en de eerste paar minuten, komt ze uit koolhydraten. Het onderlichaam van deze stoffen is, des te sneller wordt gesplitst vetten.

 

Hoeveel calorieën worden verbrand tijdens het hardlopen

Calorieën tellen vrouwen al lang geleden geleerd. Elke voedselinname verhoogt de hoeveelheid calorieën in het lichaam, en een lichamelijke activiteit, integendeel, leidt tot het branden. Bijna alle producten kunnen een geschikt label te vinden, zoals “250 kcal per 100 gram.” Daarom hebben veel mensen willen weten hoeveel calorieën verbruikt bij het uitvoeren om te weten of een andere reep chocolade te eten.

Om nauwkeurig berekenen van het aantal verbrande calorieën tijdens het hardlopen, moet u uw gewicht, vetpercentage kennen, en rekening houden met de oefening. Een zeer dikke mensen vetverbranding proces zal ingewikkelder en langer zijn, in plaats van een persoon van gemiddelde gewichtsklasse. Er wordt ook aangenomen dat mannen sneller calorieën dan vrouwen worden verbrand.

Share this post


X