Post Cyclus Therapie na Steroïden

Post Cyclus Therapie na Steroïden

Goede dag beste lezers van de sport blog sportivs. Zoals onlangs in het zicht van uw belangen, begon ik artikelen te publiceren op de farmacologie, wij vertellen u graag over zulk een onderwerp als Post Cyclus Therapie na steroïden. Dit is essentieel, omdat de juiste PCT zal u toelaten te houden met het gewicht, het reinigen van de lever en het lichaam in het Algemeen. Gaan.

Waar wordt het voor gebruikt

In de wereld van bodybuilding is er een fenomeen van terugdraaien. Hij wordt begeleid door een daling van de gekozen massa, verslechtering van de power prestaties. Dit gebeurt na voltooiing van de cursus. Bij de meeste, het beoordelen van anabole steroïden is samengesteld testosteron is een mannelijk geslachtshormoon dat van invloed op de spiergroei. Ten gevolge van de verstoorde hormonale balans in verband met de inname van kunstmatige testosteron, die natuurlijk niet langer geproduceerd in de juiste hoeveelheden.

Post Cyclus Therapie zal helpen bij het opstellen van het hormonale evenwicht, en stopt de omzetting van testosteron in het vrouwelijke hormoon oestrogeen. Als PCT is niet gedaan, kunnen er een aantal bijwerkingen, aandoeningen en ziekten.

De meest voorkomende is acne, testiculaire atrofie, verminderde mannelijke libido, overmatige saliceti water gynaecomastie. Dit is slechts het meest populair, en nu na te denken over de vraag of u dit nodig heeft. Het is daarom noodzakelijk voor de Post Cyclus Therapie.

Wanneer het te doen PCT

Post Cyclus Therapie die u dient te nemen nadat het lichaam kwamen van alle steroïden. Orals steroïden in pillen zijn uit het lichaam uitgescheiden ongeveer 24 uur. Echter, de injecteerbare steroïden met een langere halfwaardetijd duur. Na methaan Winstrol en PCT gaat in op de dag na.

Na ontvangst van de methaan PCT moet beginnen 14 dagen na de laatste injectie.
PCT na testosteron wordt gemaakt, afhankelijk van de testosteron-ester. Als een lang leven, dan na 10-12 dagen, als de lucht is kort, 3 dagen.
Sustanon 250 – het is een combinatie van 4 esters van testosteron uitgescheiden in het lichaam van de langste. Daarom PCT na Sustanon het is aangeraden om na 21 dagen.

Wat te gebruiken als PCT

Het wordt bijna altijd gebruikt clomid of tamoxifen. Deze medicijnen helpen om te reinigen van de lever. Ze zijn ook blokkers oestrogene receptoren. Laat me u vertellen hoe het gebeurt. In de loop, wanneer het lichaam testosteron komt in de vorm van kunstmatige natuurlijke testosteron stopt voor het toewijzen van de juiste hoeveelheden, want als het van buiten komt, maar waarom proberen en vind je?

Echter, na de feiten? als de cursus wordt afgesloten en kunstmatige testosteron wordt persoonlijk is het moeilijk om te herstellen en weer te synthetiseren van de uitvoer. Om hem te vervangen begint om actief te werken estrogenny receptoren. In het lichaam is niet het vrouwelijke geslachtshormoon en worden genomen drugs zoals clomid en tamoxifen.

De dosering van deze medicijnen is afhankelijk van de complexiteit en de duur van de cursus.

Als je een zwakke mondelinge anabole steroïde – bijvoorbeeld turinabol, 1 tablet gedurende 14 dagen. Terug te vorderen van de niveaus van testosteron weer normaal kunnen worden gebruikt gonadotrofine. Veel professionele atleten gebruiken Proviron als androgeen.

De samenstelling en de kosten van tamoxifen beter dan clomid. Echter, het is niet aanbevolen om te gebruiken op de cursus, die werd nandrolon en trenbolone, aangezien het de belangrijkste factor van de toename van de bijwerkingen.

Handige tips

Als u merkt dat overmatige saliceti water, acne of gynaecomastie, vervolgens in de loop ging estrogenny receptoren. In dit geval moet u om te beginnen met anastrazole – het zal u helpen om zich te ontdoen van deze vervelende bijwerkingen.

Om het voorzichtig uit te komen natuurlijk moet je de juiste combinatie na een cursus van de behandeling met de slaap, de juiste voeding en lichaamsbeweging. Heel vaak, sporters een belangrijke inzet op steroïden, waardoor er minder fysieke activiteit. Dit is dom. Sporten moet leuk zijn, je moet dit het geval. Hoe dan ook, ik raad niet aan om steroïden te gebruiken-als u klaar bent om het uitvoeren van bodybuilding of powerlifting.

In de tegenwoordige tijd zonder farmacologie is het niet mogelijk om een bodybuilder, die in staat is van het winnen van awards op het podium. Als je het doet voor jezelf, geloof me, je kunt het behalen van ongelooflijke resultaten door toewijding, discipline en zullen natuurlijk. Eten goed, het uitzoeken van de juiste oefening programma, het gebruik van sportvoeding.

Goed, ons volgende artikel kwam tot een einde. Als je van de informatie vergeet niet te delen op je sociale netwerken met je vrienden. Laat uw opmerkingen en suggesties zijn – ze zullen bijdragen aan het ontwikkelen van de blog. Tot slot, adviseer ik te kijken naar een interessante video die ik bijgevoegd. Gezond zijn, hebben een goede zomer stemming.

Share this post


X