Sollevamento pesi sta uccidendo le articolazioni e le ossa

Sollevamento pesi sta uccidendo le articolazioni e le ossa

Klassen aan de macht sporten, die gewichtheffen omvatten, honderd procent van de gevallen leiden tot het ontstaan van diverse pijnen – in de gewrichten, pezen en spieren.

Sommige gezondheidsproblemen vatbaar voor correctie. Op hetzelfde moment is er een ziekte veroorzaakt door intensieve trainingen , die zeer moeilijk te genezen, en soms zelfs onmogelijk zijn.

De belangrijkste oorzaak van pijn

Gewichtheffen impliceert systematische training met zware gewicht, waarbij draagt gewrichtskraakbeen.

Door deze flexibele verbinding wordt ontstoken botten. Deze situatie – is niet ongewoon, het is eerder de regel. Complicaties van deze soort heeft ertoe geleid dat veel atleten om voortijdig met pensioen, en in bepaalde gevallen leiden tot invaliditeit.

Gewichtheffen problemen met kraakbeen gedeeltelijk helpt specifieke geneesmiddelen die de afbraak van kraakbeen te voorkomen op te lossen, versnellen de genezing van een ontsteking van de gewrichten , het herstellen van blessures. Deze stoffen zijn onder meer anabole steroïden. Echter, deze hormonen zorgen ervoor dat een enorme hoeveelheid van bijwerkingen.

Populair als drugs zoals “chondroïtine”, “glucosamine”. De belangrijkste werkzame bestanddelen van deze middelen te helpen vocht vast te houden in de gewrichten, ze zijn nodig om het kraakbeen te herstellen, voor het genereren van “smering” van het gewricht.

Stoffen chondroïtine en glucosamine kunnen worden via de voeding: hun biobeschikbare vorm – een vleesmeel, kraakbeen, pezen, runderen, varkens (die we meestal niet eten voorkeur aan de pulp vlees schoon te maken), en vis-, steur familie. Dit kleine bedrag dat je een maaltijd krijgen voor de atleten tijdens hun enorme ladingen, in de regel, is niet genoeg.

3333

Mogelijke gezondheidsproblemen in Nederland

Gewichtheffen is bij grote belastingen op de ruggengraat en de specifieke bedreiging voor het dragende skelet element representeert de verticale belasting. Vaak worden de lessen zijn oorzaak van een hernia.

Squats met een barbell op zijn rug, eikel, eikel, deadlift – al deze oefeningen zijn zeer riskant: de geringste overtreding van de technologie, en te helpen genezen van een hernia kan alleen chirurgie.

Tijdens de oefening wordt vaak gekenmerkt door de ontwikkeling van de eenzijdige spier hypertrofie.

Een andere bedreiging voor gewichtheffers – de verplaatsing van het bekken, lijkt het op het moment van de sterke stijging van de gewichten.

Sport en visie

Weightlifting betrekking op sport, tijdens de bezetting die verhoogde intraoculaire druk. Daarom wordt deze sport gecontra-indiceerd bij mensen met myopie (bijziendheid), en worden niet aanbevolen voor tieners – als gevolg van zware lichamelijke inspanning mogelijk, met inbegrip van netvliesloslating.

Voor kinderen en jongeren

Gewichtheffen is niet aan te raden om jonge mannen 15-18 jaar deel te nemen, niet alleen vanwege de mogelijke verslechtering van het gezichtsvermogen. Het opheffen gewichten kan vertragen de groei van de gewrichten, pezen en botten.

Hoog risico op letsel

Naast het werken aan de slijtage van de gewrichten, gewrichtsbanden, botten, gewichtheffers worden voortdurend blootgesteld aan een hoog risico op letsel.

Gewichtheffen verwondingen zijn typisch:

Letsel door overmatige belasting, ongelijke belastingen op individuele spiergroepen zijn gevarieerd en talrijk, en veel jonge atleten blijven de lessen door de pijn of niet volledig de schade te genezen, in een poging om snel in gebruik genomen. Niet dolechennye letsel vervolgens in ernstige problemen met zijn gezondheid gegoten.

Met de hulp van een aantal preventieve maatregelen kunnen de negatieve effecten van de training te minimaliseren.

33

Preventieve maatregelen in Nederland:

  • juiste techniek uitvoeren van oefeningen. Deze regel is noodzakelijk voor iedereen, met name voor beginners, die moeten trainen onder begeleiding van een ervaren coach strikt naleven. Vooral dat nieuwe toetreders in de sportschool heel vaak kan geen onderscheid maken tussen pijn in de geladen spierpijn wanneer beschadigde gewrichten;
  • de geleidelijke opbouw van stress, consistente aanpak. Standaard trainingsprogramma is niet geschikt voor iedereen, want iedereen heeft zijn eigen kenmerken en de structuur van het lichaam en gezondheid. De syllabus moet individueel worden ontworpen;
  • workout. Voorbereiding van de rigoureuze oefening in ieder geval kan niet worden genegeerd;
  • gedurende de noodzakelijke training te klemmen gebruiken – kniestukken, elleboog pads, zware atletiek band, elastische verbanden;
  • sportvoeding, waarin sprake is van een voldoende aantal van de noodzaak voor een constante belasting van het lichaam stoffen.

Als u deze eenvoudige tips te volgen, zal de schade statistieken in gewichtheffen in staat zijn, althans, niet te verhogen.

Share this post


X