The Ultimate Guide to Prohormonen!

The Ultimate Guide to Prohormonen!

Prohormonen: Wanneer de vraag is “wat zijn de sterkste natuurlijke supplementen op de markt”, kan er maar één antwoord. Terwijl slechts op de markt sinds 1996, hebben prohormones toch het onderwerp van aanzienlijke controverse en FDA intimidatieacties geweest. Controverse omdat veel bodybuilders en potentiële gebruikers de vraag hoe veilig en ‘natuurlijke’ ze werkelijk zijn, en FDA intimidatieacties omdat, nou ja, in de ogen van de FDA (en de media) alle supplementen zijn “kwaad”, vooral degenen, zoals prohormonen , dat de beste werken.

Geschiedenis

Prohormonen werden voor het eerst geïntroduceerd op de toeslag markt terugweg in 1996 door de bekende apotheek en ErgoPharm oprichter Patrick Arnold, die de oorspronkelijke androstenedione ontwikkeld. Ik herinner me nog het originele product en de aandacht die het kreeg, nam de bodybuilding wereld door de storm! Op dat moment was er niets anders zelfs dicht bij Andro. In 1998, Andro maakte het naar mainstream nieuws toen honkbal groot Mark McGwire’s toegelaten gebruik van het supplement ontketende een storm van negatieve media-aandacht (die kwade supplementen weer!), Terwijl hij probeerde om de home run record te breken. Het succes van Andro opende de deur voor andere prohormonen zoals androstenediol, norandrostenediol, 1-4-androstadienedione en 5 alpha androstenediol. Na verloop van tijd, ErogPharm, het supplement bedrijf opgericht door Patrick Arnold, introduceerde 1-AD, die omgezet in een hormoon bekend als 1-testosteron. Dit was echt de eerste prohormoon die vergelijkbaar zijn met echte steroïden zoals Winstrol of Primobolan werd beschouwd. In feite, op het moment dat werd beschouwd als een mildere versie van Trenbolonacetaat zijn. De invoering van 1-AD gebracht prohormonen een nieuw, hoger niveau van effectiviteit en populariteit, in feite een aantal supplementenbedrijven de leiding van Patrick Arnold en ErgoPharm gevolgd en begon om producten zoals 1-testosteron (het hormoon dat 1- AD zou omzetten in) en uiteindelijk de bekende methyl-1-testosteron (M1T), die een gemethyleerde hormoon was. Dit betekende dat de lever niet konden af te breken, en het produceerde een snelle spiermassa en kracht winsten, waardoor het op het moment dat de sterkste prohormoon op de markt. Echter, het had ook het potentieel veroorzaken dergelijke negatieve neveneffecten zoals hoge bloeddruk en levertoxiciteit.

Definitie en het werkingsmechanisme

Met dat in gedachten, laten we definiëren prohormones. Een prohormoon kan worden gedefinieerd als “een voorloper van een hormoon, zoals een polypeptide dat wordt gesplitst met een kortere polypeptide hormoon vormen of een steroïde die wordt omgezet in een actief hormoon door perifere metabolisme” (1). Of, anders gezegd, een prohormoon is een verbinding die een enzymatisch proces waardoor deze kan omzetten in een anabool hormoon in het menselijk lichaam ondergaat. Ze zal een soortgelijke, maar veel milder effect te bevorderen als anabole steroïden, zoals snelle spiergroei, snelle sterkte winsten en met een aantal producten, versnelde vet verlies. De effecten zijn milder door een snelheidsbepalende effect dat wordt Nederland veroorzaakt door het enzym conversie beperkt dit hoeveel u effectief per dag te wijten aan het feit dat het lichaam het niveau van zijn natuurlijke enzymen te vullen voordat het conversieproces kan plaatsvinden.

Het is belangrijk om te beseffen dat prohormones niet lichtvaardig moet worden genomen en kan negatieve bijwerkingen als je niet je onderzoek doen en te begrijpen hoe ze goed te werken veroorzaken.

Voordelen en bijwerkingen van Prohormonen

  • Snelle stijging van de spiermassa
  • Snelle stijging van de sterkte
  • sneller herstel
  • Versnelde vetverlies
  • Verbeterde libido

Aangezien de beschikbare in 2017 pro-hormonen zijn voornamelijk DHEA afgeleiden, de bijwerkingen zijn in de meeste gevallen extreem laag, maar kan nog steeds mogelijk zijn:

Opgemerkt zij dat eventuele zijden kan Nederland worden gecontroleerd met de juiste voor het fietsen en na cycle support.

Deze aanpak geeft u de beste resultaten met prohormones, en het is belangrijk om deze veiligheidsmaatregelen op zijn plaats voordat u uw prohormoon cyclus beginnen.

Fietsen met Prohormonen

Zorg ervoor dat u de aanbevolen doses te volgen bij het gebruik van prohormonen om niet alleen de resultaten die je wilt, maar om eventuele negatieve bijwerkingen te beperken. Een typische prohormoon cyclus wordt uitgevoerd gedurende ongeveer 6-8 weken en kan meerdere prohormoon en een on-cycle support product, gevolgd door 4 weken na de cyclus therapie fase omvatten. Er zijn twee basistypen van cycli, een bulk cyclus advertentie een snij-cyclus.

Prohormones en Post Cycle Therapy (PCT)

Net als anabole steroïden, wanneer u een prohormoon cyclus te beëindigen, je eigen natuurlijke hormonale evenwicht is van de lijn. Deze hormonale onbalans gebeurt omdat het lichaam denkt dat het niet hoeft te produceren en vrij testosteron, omdat het niveau van dit hormoon in principe surge als je op een prohormoon cyclus. Wanneer u uw fiets klaar bent, je testosterongehalte meestal zeer laag te zijn, terwijl de oestrogeen in je lichaam is zeer hoog. Om de katabole effecten van cortisol, het vasthouden van water en vet te krijgen van oestrogeen te controleren en houd uw winsten door het stimuleren van uw eigen natuurlijke testosteron productie, moet een PCT programma onmiddellijk worden uitgevoerd wanneer u uw cyclus te beëindigen.

De beschikbare Prohormonen in 2017

Laat ik beginnen met deze sectie door te zeggen dat ik niet alles wat momenteel op de markt zou verwachten en bestempeld als een “prohormoon” veilig voor onze trouwe overheid te zijn, dus het is mogelijk dat tegen de tijd dat je dit leest, wordt de lijst van beschikbare producten kan veranderd. Ik wil ook zeggen dat het niet mijn bedoeling om een diepgaande technische uitleg van wat alles is aanwezig, in plaats van, ik wil dat dit duidelijk en gemakkelijk te begrijpen als ik zou willen dit gedeelte om een geweldige bron voor degenen die nieuw te zijn bodybuilding die proberen te begrijpen hoe het allemaal werkt, iets wat ik wou dat ik had toen ik de weg terug in 1980 begonnen.

4-Andro – ook bekend als 4-DHEA of 4-Androsteendiol, dit is een verbinding die twee stappen omzettingsproces ondergaat testosteron en in feite wordt vaak gebruikt als testosteron basis als onderdeel van een prohormoon stapel in een typische geavanceerd cyclus . Het bevordert een goede winst in massa en kracht, kan het helpen bestrijden van de lethargie die kan worden veroorzaakt door een aantal verbindingen en het kan houd je sex drive verhoogd. Dit is een “natte” compound wat betekent dat het kan leiden tot het vasthouden van water en converteren naar oestrogeen, dus het heeft meer bijwerkingen dan 1-Andro. Dit is waarom het gebruik van een goede on-cycle support product dat kan remmen oestrogeen is een goed idee.

 

Hoe zit het met training en voeding?

Sinds prohormones meestal meer kracht, de eerste reactie van de meeste gebruikers is om voor te gaan en opstaan die poundage’s daar. Echter, omdat je kracht zal vallen wanneer u komt je cyclus, wat betekent dat je niet in staat zijn om vast te houden aan uw nieuwe PR’s, kan het best zijn om uw volume en de frequentie in plaats daarvan te verhogen. Zodra je cyclus voorbij is, stel ik voor het gebruik van een lager volume sterkte-based programma voor het behoud van uw massa en kracht.

Voor zover voeding, eet een schone, hogere calorie, hogere eiwit dieet als massa is je doel, maar als je op een snij-cyclus, pleit ik voor een carb fietsen aanpak, waarbij koolhydraten die in de buurt van uw workouts, en een hoog eiwitgehalte intake, in feite pleit ik voor 1 gram per pond eiwit, wat er ook gebeurt.

Voor wie is Prohormonen

Of u kiest voor prohormones nemen is geheel aan jou. Het is een keuze die je moet maken op basis van uw doelen, uw vooruitgang en je onderzoek van deze producten. Ik zal zeggen, als je jonger bent dan 21, een beginner, of minder dan 1 jaar van de opleiding ervaring, zou ik niet eens denken over het gebruik van prohormonen. Beginners hebben de neiging om alles te haasten en bijna altijd te springen veel te snel in de super-geavanceerde routines doorgaans gebruikt door gebruik van steroïden Pro Bodybuilders – en dan afvragen waarom ze niet verlopen of worden steeds uitgebrand. Terwijl ik de opwinding en de wens van de beginner te begrijpen, de meeste van hen haast hals over kop in geavanceerde technieken en nooit echt krijgen de fundamentele kennis en ervaring die ze zouden moeten hebben voordat ze de volgende stap te zetten en te gebruiken pro-hormonen (of zelfs steroïden wat dat betreft). Dat gezegd hebbende, de keuze is aan jou en jou alleen te maken.

Share this post


X